Belçika Mavisi - Ä°thal Sığır Temini / Besilik Dana - Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile .

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Belçika mavisi inek özellikleri, belçika mavisi ineği süt verimi, . Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile .

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi - YouTube
Belçika mavisi - YouTube from i.ytimg.com
Kızmızı beyaz belçika mavisi irkı etçi boğamız new red stoklarımızda! Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Anavatanı belçika olup, i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırkı melezlemesiyle elde edilmiştir. Cz606007051 · borneo · 491. Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve .

Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve .

Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Ancak buna rağmen kılları siyahtan beyaza kadar farklılıklar barındırıyor. Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Anavatanı belçika olup, i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırkı melezlemesiyle elde edilmiştir. Cz606007051 · borneo · 491. June 10 at 7:47 am · facebook for android ·. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Kızmızı beyaz belçika mavisi irkı etçi boğamız new red stoklarımızda!

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Ancak buna rağmen kılları siyahtan beyaza kadar farklılıklar barındırıyor.

Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Ä°thal Sığır Temini / Besilik Dana
İthal Sığır Temini / Besilik Dana from www.cloudsdomain.com
Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Anavatanı belçika olup, i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırkı melezlemesiyle elde edilmiştir. Cz606007051 · borneo · 491. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır.

Cz606007051 · borneo · 491.

Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Cz606007051 · borneo · 491. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Kızmızı beyaz belçika mavisi irkı etçi boğamız new red stoklarımızda! Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Belçika mavisi inek özellikleri, belçika mavisi ineği süt verimi, . Ancak buna rağmen kılları siyahtan beyaza kadar farklılıklar barındırıyor. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür.

Ancak buna rağmen kılları siyahtan beyaza kadar farklılıklar barındırıyor. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Cz606007051 · borneo · 491. Belçika mavisi inek özellikleri, belçika mavisi ineği süt verimi, .

Kızmızı beyaz belçika mavisi irkı etçi boğamız new red stoklarımızda! Ä°thal Sığır Temini / Besilik Dana
İthal Sığır Temini / Besilik Dana from www.cloudsdomain.com
Cz606007051 · borneo · 491. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Anavatanı belçika olup, i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırkı melezlemesiyle elde edilmiştir. June 10 at 7:47 am · facebook for android ·. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır.

Belçika mavisi inek özellikleri, belçika mavisi ineği süt verimi, .

June 10 at 7:47 am · facebook for android ·. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Cz606007051 · borneo · 491. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Kızmızı beyaz belçika mavisi irkı etçi boğamız new red stoklarımızda! Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Ancak buna rağmen kılları siyahtan beyaza kadar farklılıklar barındırıyor. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir.

Belçika Mavisi - Ä°thal Sığır Temini / Besilik Dana - Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile .. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile . Belçika mavisi simental melezi, belçika mavisi besi çiftliği,. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve . Anavatanı belçika olup, i̇ngiliz shorthorn ve fransız şarole ırkı melezlemesiyle elde edilmiştir.

Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile  belçika. Süt verimi düşük ancak et verimi yüksektir.